Noemi Beauty Blog

Noemi Beauty Blog

Ik heb een enorme passie voor beauty, deze passie deel ik graag met jou en zoveel mogelijk vrouwen. Dagelijks doe ik dit in mijn beautysalon Noemi Beauty. Daarnaast deel ik inspirerende tips en praktische weetjes via Facebook. Na verloop van tijd heb ik dit alles gebundeld en zo is het Noemi Beauty Blog ontstaan. Mocht je ergens vragen over hebben, laat het dan weten in een reactie onder het bericht. Veel plezier!

De een houdt van bakken in de zon, de ander is huiverig voor zonnestralen en mijdt deze het liefst. Maar weet jij eigenlijk hoe jij het beste voor je huid kunt zorgen?

Het meest gezellige seizoen is weer gestart, de winter laat zich zien. Prachtige kleuren zien we terug in onze kleding, maar natuurlijk ook in de make-up.

Als ik chocolade eet, of varkensvlees dan gaat het helemaal mis.

De zoektocht naar een ‘Healthy & Beauty skin’
Ons lichaam en onze geest leveren dagelijks een topprestatie en ik wil dan ook het beste voor mijn lichaam en het grootste orgaan van mijn lichaam: ‘de huid’. En ja, ik weet het, dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Want wat is nou eigenlijk ‘goed of ‘slecht’? En wat voor de een goed werkt, kan voor een ander juist weer niet goed werken.

Als we ouder worden krijgen we er allemaal mee te maken en tegenwoordig proberen we dit zo lang mogelijk uit te stellen. Want zeg zelf, iedereen wil oud worden maar er niet graag oud uit zien.

Vandaag wil ik jullie graag aan iemand voorstellen! Het leuke en bijzondere aan mijn beroep is dat ik elke dag de kans krijg nieuwe mensen te ontmoeten.

De selfietrend zorgt ervoor dat we meer dan ooit gefocust zijn op onze poriën. Tegenwoordig doen vrouwen alles ervoor om te zorgen dat deze minuscule gaatjes zo onzichtbaar mogelijk zijn. En natuurlijk doet de reclame hier leuk in mee, want in de meeste magazines hebben de modellen een egale teint, geen porie is te zien.

Met uiterste concentratie breng je 's ochtends je favoriete lipstick aan, maar na een halve dag is hij alweer verdwenen. Jammer!

Vergapen aan oude beautyrituelen is iets wat ik graag doe, want daarna weet ik weer waarom het toch zo leuk is dat we in 2015 leven.

Genieten van de zon komt op de eerste plaats, maar met dit mooie weer wil je jezelf ook graag goed beschermen.

Pagina's